Google predstavio Android 3.0 Honeycomb

Bez autora
Feb 06 2011

Google je konačno predstavio Honeycomb, verziju Androida 3.0 prilagođenu tabletima i touchscreen telefonima. Android 3.0 donosi pre svega tehnička i grafička poboljšanja korisničkog interfejsa, kao i podršku za 3D.Novost je i multitasking tab, tako da se sada jednostavno pristupa svim pokrenutim aplikacijama, a lako su dostupme i opcije za, na primer, podešavanje osvetljenosti ekrana.

Google predstavio Android 3.0 HoneycombGoogle je konačno predstavio Honeycomb, verziju Androida 3.0 prilagođenu tabletima i touchscreen telefonima.

Android 3.0 donosi pre svega tehnička i grafička poboljšanja korisničkog interfejsa, kao i podršku za 3D.
Novost je i multitasking tab, tako da se sada jednostavno pristupa svim pokrenutim aplikacijama, a lako su dostupme i opcije za, na primer, podešavanje osvetljenosti ekrana, prenosi "Dejli mejl".

Pošto će se Honeycomb koristiti i na smartphone modelima telefona, a ne samo na tabletima, trebalo bi da aplikacije koje su dizajnirane za telefone rade i na tabletima, bez obzira na veličinu i rezoluciju ekrana.

U sedištu kompanije u Kaliforniji, predstavljen je i Android Market Web Store, verzija Android Marketa optimizovana za web, koja omogućava preuzimanje aplikacija za operativni sistem kompanije Google i sa računara.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik